TITLE


Bjerregård - bliv høj på natur og velvære

Bjerregård er en oase fyldt med historie, rå natur og skønhed.

I Bjerregård finder du ikke blot Vesterhavet og en fantastisk bred sandstrand. Du finder også rå og ufiltreret natur, historiens vingesus samt et fundament for en fantastisk ferie.

  • Brede Sandstrande
  • Rå natur
  • Lækre sommerhuse
  • Ferie for alle

Book jeres sommerhus til ferien i Bjerregård her

Elektronisk dørlås: slip for kø, og kør direkte!

Vores huse i Bjerregård har alle elektronisk dørlås. Dette gør det både sikkert og nemt at leje dem! I slipper på den måde for kø og at skulle tjekke ind på vores kontor. Et par dage inden ankomst får I tilsendt en unik kode pr. sms, der så gælder i hele den valgte lejeperiode.Ferie i Bjerregård

I Bjerregård er der lidt højere til himlen og lidt kortere til det skummende hav. Bjerregård er indbegrebet af ferie ved havet og mangler hverken vild natur, feriefølelse eller luksus.

Hvis du bor i sommerhus i Bjerregård er du tæt på aktiviteter, velvære og selvfølgelig mulighed for afslapning. Vores sommerhuse i Bjerregård byder nemlig på lidt ekstra luksus: du finder enten egen pool, lækker spa på terrassen eller måske sølle 50 meter til den brede sandstrand, og så er husene helt nybyggede!

Bjerregård ligger mellem Nymindegab og Hvide Sande, der hver især byder på en række sjove og spændende aktiviteter. Dette giver dig mulighed for at fylde dit oplevelseskort helt op. Hvis du foretrækker at dyrke afslapningen og havet fra dit sommerhus, så er dette selvfølgelig også en mulighed. I Bjerregård kommer du kun til at kede dig, hvis det er det, du ønsker.

Sommerhuse i Bjerregård et hop fra havet

Bjerregaard Hytter
Klitter BjerregaardBjerregård er omgivet af vand!

Bjerregård ligger på den sydligste del af landtangen mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet og er dermed omgivet af vand på begge sider. Dette er meget sigende for Bjerregård, der byder på en bred sandstrand, høje klitter og sommerhuse strøet ud mellem klitterne ganske kort fra den flotte strand.

Hvide Sande - hyggelig fiskeriby

Midt på landtangen Holmsland Klit finder I Hvide Sande. Hvide Sande er en fiskeriby og er på alle måder et besøg værd, hvis det begynder at trække i oplevelsesmusklerne. I Hvide Sande kan du få lidt af hvert: en havneby med konstant aktivitet, lækker mad, mulighed for lystfiskeri, mulighed for shopping og selvfølgelig en lækker badestrand. Hvide Sande byder fx på en årlig sildefestival og en årlig surffestival og selvfølgelig alt derimellem.  

Søndervig

Blot 30 minutter fra Bjerregård finder I Søndervig, der er en af Danmarks ældste badebyer, hvilket i sig selv gør byen et besøg værd. Udover de gode spiseoplevelser, shoppingmuligheder og den altid dejlige strand, så er der også mange fede tilbagevendende oplevelser, der er værd at planlægge en sommerhusferie efter. Fra maj til oktober kan I besøge Søndervig Sandskulpturfestival, hvor kunstnerer hvert år får fantastiske skulpturer ud af det gule sand. Hvis I mere er til et koldt gys, bliver der hvert år afholdt vinterbadefestival, der tiltrækker mere end 1000 friske deltagere. 

 

Ferie for alle

Bjerregaard Kutter

Bjerregaard Cykel

Aktiv ferie i Bjerregård

Der er rig mulighed for at springe i sadlen, både hvis der er tale om en jernhest og en med pels, manke og hestesko. Fra sadlen er det mulig at opleve naturen helt tæt på og komme rundt til de forskellige dele af området. Der er mange gode cykelruter i området, og der er både noget for familien og den galde cykelrytter. 

Fugleelskeren

Der er også noget for fugleelskeren, da fuglereservatet Tipperne ligger lige om hjørnet. Tipperne er en halvø og en meget vigtig rasteplads for trækfugle og et af Europas vigtigste fuglereservater. Det er muligt at se mange spændende og truede fuglearter her, og reservatet tiltrækker folk fra nær og fjern. Det er muligt at komme med på en guidet fugletur, selv tage på udflugt og selvfølgelig at blive klogere på fuglene. Se mere her.

Har du en historiker i maven?

Hvis du er glad for historie, er der også mulighed for at dyrke den interesse. Mange af sidegaderne i Bjerregård er opkaldt efter skibsvrag, hvilket giver anledning til en hel lille skattejagt efter navne på forliste skibe - så kan man i sandhed mærke historiens sus! 

En skøn sommerhusferie i Bjerregård

Bjerregaard Hav
Bjerregaard Sommerhuse
Bjerregaard 86