Henne Strand Nord har alt hvad feriehjertet begærer

Ægte, aktiv sommerhusferie, hvor hele familien får én på opleveren.

- eller feriedage, hvor man blot slapper af og nyder selve det at være til? Begge dele opfyldes i Henne Strand Nord - Vestjyllands ferieperle. Her er alt hvad et feriehjerte begærer.

Om det er sol og sommer, regn eller blæst, så modtages krop og sjæl altid af flot uspoleret natur.
Men også bag klitterne er natur- kultur- og fritidsoplevelser at byde på i rigt mål: En "bjergbestigning" på det højeste bjerg - 64 meter - i Blåbjerg Plantage. Museer af alle slags, musikhus, badelande, Legoland m.v. Eller måske en vandretur i naturen ad smukt anlagte stier. Læs mere om de forskellige aktiviteter i området her.
Henne Strand er et paradis på jord for alle generationer, men måske allermest for børn, der elsker at tumle sig på den kilometerlange hvide sandstrand. I Henne Strand Nord finder I et fint udvalg af skønne sommerhuse med bl.a. spa, sauna og brændeovn.

  • Brede sandstrande
  • Masser af ferieliv
  • Skøn natur
  • Aktiviteter for børn

Sommerhusferie tæt på skov og strand

Sommerhus Henne Strand Nord
Strand Og Aadji0037

Søg sommerhuse i Henne Strand Nord

Sommerhusområdet Henne Strand Nord

Hos Købmand Hansen har vi samlet alle sommerhuse nord for Strandvejen i et område, som vi kalder Henne Strand Nord. Disse sommerhuse er alle sammen godt beliggende i forhold til både strand og by. Nogle ligger tættere på stranden end på byen. Disse er til strandløverne, der gerne skal til stranden op til flere gange hver dag. Andre ligger tættere på Strandvejen, og dermed byen. Bo her, hvis du prioriterer spisesteder og gerne vil have mulighed for at ose rundt med en is på gaden. Du kan altså nemt prioritere det, som du gerne vil bo tæt på. Eller du kan vælge et sommerhus, der ligger lige langt fra strand og by, hvis du ikke kan vælge. 

Book din ferie i Henne Strand Nord og gør det meget gerne i god tid. Feriehusene i Henne Strand Nord er der nemlig rift om, og du får det allerbedste udvalg, hvis du er i god tid. Ofte er mange feriehuse allerede udlejet i højsæson, så hvis du vil være sikker på en herlig sommerferie, efterårsferie eller anden ferie i højsæsonen ved Henne Strand Nord, så kom i gang med din booking.

Badeferie med lækker, bred og hvid sandstrand

Strand Klitter Solopgang
Henne strand børn
Henne strand blæst

Ved Henne Strand Nord finder I en af Europas bedste sandstrande. Bagved stranden troner Vestkystens karakteristiske klitter, heder og plantager frem. Den 16 kilometer lange, brede sandstrand indbyder både til solbadning og forskellige aktiviteter for hele familien. Børnene kan få mange timer til at gå med at bygge sandslotte, samle muslingeskaller eller spille bold ved strandkanten.

Bo tæt ved dejlige Henne Strand by

Hold ferie i Henne Strand Nord og gør brug af alle de muligheder den fantastiske ferieby har at tilbyde. I Henne Strand har du adgang til mange forskellige typer butikker, som der ligger på Strandvejen eller meget tæt på Strandvejen. Så du kan bruge tid på at ose rundt eller gå målrettet efter det, som du har behov for at indkøbe på din ferie. 

Du kan heller ikke undgå at blive fristet af spisestederne i byen. Fra Henne Strand Nord er du i kort afstand til restauranter, caféer, ishuse, bageren. Så uanset hvilken sult du har, eller dine børn har, så kan den blive stillet på nem vis i byen. Der er noget for alle slags smagsløg, til den søde tand, til den salte sult og til de, der bare er lidt småsultne. Husk blot ét af de vigtigste baderåd, nemlig at vente 1 time efter et stort måltid med at hoppe i vandet. Det er ellers alletiders kombi, så vi foreslår et dyp i havet først og derefter et dejligt måltid mad i byen. Så er I klar til at vende retur til jeres feriehus i Henne Strand Nord og hygge jer sammen i haven eller med spil i stuen. Rigtig god ferie.