Henne Strand Øst - et ferieområde der emmer af liv om sommeren

Velindrettede sommerhuse placeret på store naturgrunde omgivet af træer og skov

Et par kilometer fra Henne Strand i retning mod Henne Stationsby - ligger Henne Strand øst. Gemt mellem grantræer og fulgefløjt og med den storslåede Blåbjerg Klitplantage og Henne Mølleå som nærmeste naboer.

Her ligger "byen i byen", der om sommeren emmer af liv, leg, ferie og turister. Om vinteren er der mere tyst og stille. I Henne Strand Øst udlejer Købmand Hansens Feriehusudlejning en række velindrettede huse, der hver især ligger for sig selv, på store grunde og omgivet af træer og skov i alle verdenshjørner. Krumtappen i det lille charmerende turistsamfund er campingpladsen med dens 180 store pladser. Pladsen har åben fra påske til 1. november. Her er alle moderne faciliteter og masser af aktiviteter for børn og barnlige sjæle i alle aldre: Stor legeplads, minigolf, tennis, poolspil, boldbane, cykeludlejning osv. Her er også en kiosk, hvor du kan købe morgenmad og smutte hen, hvis du lige står og mangler nogle småting.

  • Brede sandstrande
  • Skøn natur
  • Aktiviteter for børn
  • Masser af ferieliv

Sommerhusferie midt i naturen ved Henne Strand Øst

Hennestrand Ost02
Hennestrand Ost01

Book sommerhuset til jeres næste ferie i Henne Strand Øst

Det østlige Henne Strand i ly for vestenvind og havstorme

Dreng Med Is
Henne Oest03
Ridning Henneby

Ferieområdet Henne Strand Øst ligger lidt i læ for vestenvind og havstorme. Her er fred og ro - også når Vesterhavet skærer tænder. Området byder på skøn natur lige fra klitter og strand til skov og klitplantager. Der er også masser af aktiviteter inden for en god rækkevidde.