TITLE


Sommerhus i Hvide Sande

Hvide Sande - en fiskeriby med en badebys sjæl

Hvide Sande kan det hele. Her kan du opleve en ægte havneby, nyde den lækre badestrand og tage på en hyggelig shoppetur.

Hvide Sande er badeferie der møder byferie på fineste vis. Den pulserende havn lægger rammerne for en ferie med gang i den, mens den brede sandstrand byder på afslapning sommer som vinter. Om sommeren er den oplagt at plastre til i dejlige badehåndklæder og give Vesterhavet en highfive med kroppen, mens den om vinteren lægger op til lange og blæsende vandreture, mens udsigten og den friske luft nydes, og den varme kop kaffe eller chokolade planlægges.

  • Vandsport
  • Havneby
  • Bo i luksus i Bjerregård
  • Bred sandstrand

Sommerhuse tæt på Hvide Sande

Elektronisk dørlås: slip for kø, og kør direkte!

Vores huse i Bjerregård har alle elektronisk dørlås. Dette gør det både sikkert og nemt at leje dem! I slipper på den måde for kø og at skulle tjekke ind på vores kontor. Et par dage inden ankomst får I tilsendt en unik kode pr. sms, der så gælder i hele den valgte lejeperiode.Ferie i Hvide Sande

Hvide Sande er en fiskeriby, og det er altid muligt at komme tæt på havets liv. Man kan deltage i de daglige fiskeauktioner eller måske være så heldig, at ens ophold passer med den årlige sildefestival, der byder på række efter række af lystfiskere, der venter på at sildene bliver ført ind af strømmen. Det er altid en god idé at besøge røgeriet, der ligger bagved bageren, her smager fiskene skønt og fås til en god pris.

Hvis du ønsker at benytte ét af vores dejlige sommerhuse, så kan du booke et herligt sommerhus i Bjerregård, der ligger mindre end tyve minutter fra Hvide Sande. Sommerhusene er helt nybyggede og byder på alt fra egen pool til spa på terrassen og blot 50 meter til den brede sandstrand. Her kan du restituere og nyde den vilde natur og roen - og så vende snuden mod Hvide Sande, når lysten til et ekstra eventyr melder sig.

Hvide Sande har noget for alle!

Fisk Hvide Sande
Bjerregaard SommerhuseHvide Sande - hyggelig haveby

I finder Hvide Sande midt på landtangen Holmsland Klit. Hvide Sande er en fiskeriby og er på alle måder et besøg værd, hvis I er glade for ferieidyl med lidt action. Hvide Sande er en god blanding af hav, strand, by, shopping, hygge og liv. Her er noget for den aktive sjæl og for livsnyderen, der foretrækker at sidde med fødderne oppe og nyde en god kop kaffe til lyden af havets bølgegang. 

20 minutter fra Hvide Sande ligger perlen Bjerregård

Hvis I gerne vil nyde Hvide Sande fra en sand ferieperle, så skal I booke et af vores lækre sommerhuse i Bjerregård. Her er der kredset for detaljerne, og de nybyggede huse rummer både hygge og luksus. Her kan I finde de perfekte rammer for en vesterhavsferie, som I sent vil glemme.

Hvide Sande er lig skøn natur

Placeret mellem hav og fjord ligger Hvide Sande og gør sig til. Med havet der bølger ind fra den ene side, fjorden der slvulper på den anden, klitter der majestætisk rejser sig og den brede, hvide sandstrand er omgivelserne der udgør Hvide Sande klar til at tage pusten fra jer. 

Aktiv ferie i Hvide Sande

Vandsport Hvide Sande

Paa Cykeltur Hvide Sande

Hvide Sande lægger i den grad op til en aktiv ferie. Det er et paradis for lystfiskere, vandsportselskere og den, der er glad for sine vandrestøvler og cykeldæk.

Vær aktiv på 4 fede måder:

  1. Spring på cyklen! Der er mange gode cykelruter i området, der lader jer komme fra den ene hyggelige by til den anden eller lade jer bumpe afsted på jeres MTB i den vilde natur.
  2. Find de gode støvler frem og udforsk naturen. Klitterne og den brede strand lægger op til lange ture, hvor naturen kan betrædes og iagttages helt tæt på. Timevis kan bruges på benene, hvorefter selvsamme kan slappe af i et skønt sommerhus eller på en af de mange caféer, mens der indtages en lækker frokost.
  3. Fang fisk! Hvis det er fiskestangen, der lokker, så er der både mulighed for at flashe den ved stranden, ved en af put-and-take søerne, ved slusen eller måske tage med en fiskekutter ud og pilke torsk. Hvide Sande byder på alt fra en sildefestiaval til daglige fiskeauktioner og er en drøm for den, der har fisken kær. 
  4. Vandsport for alle. Hvis du er en øvet vandhund byder Vesterhavet på en perfekt legeplads for dig - så længe du selvfølgelig husker at tage dig dine forhåndsregler. Ringkøbing Fjord tilbyder i modsætning til Vesterhavet en god øvelsesplads for den nye vandhund, da vandet er roligt og lavt. Du kan surfe og i det hele taget dyrke alt fra windsurfing, kitesurfiong og SUP til kano og kajak.