Jegum Ferieland - et ferieområde med egen sjæl og puls

Skønne sommerhuse midt i den dejlige vestjyske natur tæt på alle områdets seværdigheder

Det sagnomspundne Jegum ligger mellem Blåbjerg og Oksbøl. Jegum var tidligere kun landfast mod øst i sommerhalvåret, hvor en dårlig og ofte mudret vej udgjorde kirkevejen til sognebyen Janderup.

Indtil Fiil Søs udtørring for godt hundrede år siden var Jegum en halvø i den dengang store Fiil Sø. Navnet JEGUM hører med „UM“-endelsen til de ældste, nordiske stednavne, hvis betydning er hjem eller bosted. Begyndelsesbogstaverne „JEG“ betyder eg og henviser til, at der i gammel tid har været egeskov her. De første mennesker bosatte sig i Jegum i det 3.–4. århundrede.
Jegum Ferieland er i dag et velfungerende feriehusområde med sin egen sjæl og puls – tæt ved alle områdets seværdigheder, men også med egen kiosk, minigolf, tennisbaner og meget andet, som gør området til et dejligt sted at holde ferie. Der er cykel- og hesteudlejning samt Put & Take fiskesø i området omkring Jegum. Gode naturoplevelser venter langs de mange cykelstier og afmærkede vandreruter i området.
Jegum Ferieland er et rekreativt og børnevenligt ferieområde opført for at tilfredsstille de mange, som gerne vil have feriehus i den dejlige vestjyske natur, men ikke nødvendigvis ønsker Vesterhavet som nabo. Jegum Ferieland har sit eget centerområde med en stor legeplads og tilhørende hoppepude.
Oplev stilheden, den frie natur, solnedgangene, dyrelivet og hinanden – det er godt for sjælen – det er ferie.

  • Filsø
  • Skøn natur
  • Aktiviteter for børn
  • Masser af ferieliv

Ferie fyldt med sjove oplevelser i fantastisk natur

41601
4122003

Søg sommerhus til ferien i Jegum Ferieland

Anbefalinger til dit ophold i Jegum Ferieland

Jegum Ferielanddji0001
2 drenge og 4 geder Jegum

Jegum Ferieland ligger mit i den vestjyske natur. Her er masser af aktiviteter for børn og voksne. Når I holder sommerhusferie i Jegum Feriepark er I tæt på spændende kunsthåndværk, seværdigheder og attraktioner. Af udflugter kan vi anbefale at I smører en madpakke og tager familien med på udflugt til Givskud Løvepark , hvor I kan komme helt tæt på løver, elefanter, næsehorn og zebraer. Ved Centeret i Jegum er der mulighed for at kæle med de søde geder.