Om os

Hvem er Købmand Hansens Feriehusudlejning?

Her er vi, og vi er her for dig og din familie. Vi har det lokale kendskab ned til næsten allermindste detalje, og vi har mange års erfaring.

Alleretouch

Øverst fra venstre til højre: Lars M.(2021), Susanne(2013), Steffi (2010), Birte (2018)

Forrest fra venstre til højre: Carsten Holmegaard Hansen, Åge (2020), Lars R. (2019), Christina (2017), Janni (2004), Rasmus (2021), Niels Kristian Hansen, Tina (1993), Johnny (2021), Søren (2021), Torben (1992), Frank (2018)

 

Vi taler dansk, tysk og engelsk. I kan kontake os via mail, fax, eller personligt på kontor. Men for at undgå misforståelser sætter vi pris på, at så meget som muligt bekræftes/bestilles via fax, e-mail eller online.

 

Lidt om Købmand Hansens historie

Kontor Udefra

FAMILIEBUREAU

Populær må man sige, at Købmand Hansen er. Han går under betegnelsen „Der König von Henne Strand“. Af og til beder tyskere eller danskere om en autograf eller et billede sammen med ham. Og Købmand Hansen stiller velvilligt op hver gang – og ofte er det 2. eller 3. generations efterkommere, der er på ferie.: „Det er sådan, det skal være. Vi er et familiebureau, og generelt er det kendetegnende for Henne Strand, at familier fra ind- og udland vælger netop dette område som base for den perfekte familieferie.“, fortæller Købmand Hansen.

 

STARTEN I 1968

Da Købmand Hansen købte butikken af Magnus Enggaard Larsen, havde han én ansat, men i dag har købmandsbutikken 35 ansatte i højsæsonen. Dengang var butikken på 250 m2, og feriehusudlejning af mellem 50 og 100 feriehuse foregik om aftenen fra kontoret i baglokalet. „Jeg havde faktisk ikke lyst til at overtage udlejningsdelen, for jeg var jo købmand. Da udlejningsdelen foregik om aftenen og min kone havde faste aftenvagter som sygehjælper, så passede det perfekt“, siger Niels Kristian Hansen. Men feriehusudlejningen blev
købt med, og ret hurtigt kunne Niels Kristian Hansen se en idé i det – og i dag er der mere end 800
feriehuse tilknyttet bureauet.

 

Filsoe01 

NATUREN

Selvom Henne Strand i dag ikke ligner det område, Købmand Hansen kom til for 50 år siden, så har udviklingen været skånsom overfor naturen og tankerne om fremtiden bygger ikke på uhæmmet byggeri i området.: „Jeg er særdeles glad for naturen her, og vi har noget unikt, som skal bevares. Se bare på lyset, luften og vandet. Derudover har vi Lyngbos Hede, som er fredet. Vi har mountainbike-områder og vandrestier. Så jeg ønsker, at Henne Strand udvikler sig på en måde, som er bedre og mere brugbar. Flere cykelstier, plads til fodgængere og de bløde trafikanter. Henne Strand må aldrig plastres til af uhæmmet byggeri“

 

GENERATIONSSKIFTE

N. K. Hansen„Jeg har tænkt på dette gennem flere år, men for nogle år siden tog vi skridtet og igangsatte et generationsskifte, hvor min søn Carsten Holmegaard Hansen gradvis overtager virksomheden“, fortæller Niels Kristian Hansen. Generationsskiftet blev igangsat i januar 2016 og forventes at være gennemført i løbet af de kommende år.: „Carsten ved, hvad jeg står for, og jeg ved, hvad han står for, og nogle gange er det godt med nye folk, der ser anderledes på tingene,“, mener Købmand Hansen, som dog ikke har tænkt sig helt at drosle ned: "Jeg regner da med, at Carsten kan bruge mig til et eller andet“, siger købmanden med det sædvanlige lune glimt i øjet.. Samtidig ved vi jo alle, at det ikke er sundt helt at stoppe fra den ene dag til den anden", lyder det fra Købmand Hansen, som også ofte disponerer varer i købmandsbutikken, og ved hvad der efterspørges: „Marmelade, ost, yoghurt og mejerivarer har generelt altid været
et hit, men også bloklys er noget, vi sælger meget af",
fortæller Niels Kristian Hansen.

DEN 2. OG 3. GENERATION

3Generationervedstranden2Carsten Holmegaard Hansen er ikke kommet sovende til generationsskiftet. Lige siden han blev født, har han haft sin gang på kontoret og i købmandsbutikken i Henne Strand, hvor han også er født og opvokset. „Jeg er uddannet købmand som min far, og har også været ansat i feriehusbranchen, så jeg har en vist ballast med i denne proces. Man kan dog ikke komme udenom, at min far har en enorm viden om området, som jeg vil udnytte. Selvom min far ønsker at trappe lidt ned for sine aktiviteter i virksomheden, så stopper han jo bestemt ikke helt. Ud over at komme her dagligt, så forbliver han jo også som bestyrelsesformand“, fortæller Carsten Holmegaard Hansen.

„Det er også vigtigt at få sagt, at uden de dygtige medarbejdere, så var denne virksomhed ikke det, den er i dag, så de fortjener også en stor andel af roserne“, tilføjer Carsten Holmegaard Hansen, som måske allerede har 3. generation på plads. Sønnen Simon er ikke kun farfars øjesten, men elsker også at komme på kontoret og i butikken og se, hvad der foregår.

„Han er kun et barn, så vi tager en dag ad gangen. Der er heldigvis mange år til, og hans interesser kan ændre sig med årene, men lad os nu se“, smiler Carsten Holmegaard Hansen, der privat bor med sin familie i Outrup.