Aktiviteter for hele familien

De forskellige sommerhusområder byder på et bredt udvalg af aktiviteter

Tag på stranden og leg, vind over familien i bowling eller minigolf eller brug naturens råvarer til at lave delikate snapse eller flotte dekorationer. Skal sommerhusferien kombineres med en unik løbeoplevelse, kan vi varmt anbefale North Sea Beach Marathon, hvor styrke og udholdenhed bliver udfordret på højeste plan gennem den 42,195 km lange rute langs Vesterhavet. Læs mere og find praktisk info ved at klikke på billederne nedenfor.


Aktiviteter ved Henne Strand
 

Mange tager på ferie for at slappe af og nyde stilheden, men lige så mange besøger et område for at benytte de mange kulturelle oplevelser og aktiviteter, som det kan tilbyde. Ved Henne Strand er der noget, for både dem der gerne vil slappe af, og dem der gerne vil opleve noget. 

Hvis man er garvet cykelrytter, eller for første gang skal kaste sig ud i en cykelferie i Danmark, så er området omkring Henne et rigtig godt sted at besøge. Der er mange gode optegnede ruter, og der arbejdes hele tiden på at gøre forholdene for cyklister så gode som muligt. Naturen er alsidig, og det bliver derfor ikke kedeligt at cykle rundt. Nogle steder finder I kuperet terræn og andre steder åbne hedelandskaber, der giver mulighed for en smuk udsigt. I er aldrig langt væk fra vandet og kysten, så hvis det bliver en varm fornøjelse at træde i pedalerne, så kan I slutte turen med en forfriskende dukkert i det skønne Vesterhav. 

Fiskeferie vinder mere og mere popularitet, da det er en god måde at komme ud i den friske luft, bruge nogle gode timer sammen og fange sin egen, sunde aftensmad. Der er flere forskellige åer i området, hvor der er god mulighed for at prøve lykken med stangen, og ellers er det eftersigende en unik oplevelse at tage til Hvide Sande og fiske fra molen. Her er der god mulighed for at fange sild i forårs- og efterårsmånederne. Hvis man ikke er så rutineret indenfor lystfiskeri, så er der op til flere put'n'take søer, hvor der næsten kan garanteres for fangst. Så kan I tage jeres hjemmefangede fisk med hjem og tilberede den på grillen på terrassen i sommerhuset. Er det koldere, så er langt de fleste af vores sommerhuse udstyret med gode køkkender, hvor I snildt kan hygge jer med at tilberede et lækkert måltid. 

At være hund ved vestkysten må siges at være et dejligt hundeliv. Så snyd ikke hunden for at komme med på sommerhusferie og få lov til at dufte til nye dufte og opleve nye græsgange. De fleste af vores sommerhuse tillader jer at medbringe hunden, da vi ved hvor vigtigt det er for mange familier, at kunne tage den firbende ven med fremfor efterlade den på et internat eller lignende. Det gør planlægningen af ferien en del nemmere og sikrer, at I kan holde ferie med hele familien samlet. Flere steder i området finder I faktisk huse, der tillader mere end én hund eller kæledyr, så fortvivl ikke hvis I er de heldige ejere af mere end en enkelt lodden ven.

Gratis Golf

Der er nogle, der drømmer om en aktiv ferie, hvor de kan bringe deres yndlings hobby i spil - hvis din er golf, så skal du læse med her. Igen i 2022 har vi fornøjelsen af at tilbyde vores feriehusgæster et gratis greenfee til Henne Golfklub. I får 1 gratis greenfee pr. person pr. dag i jeres ferie - og det gælder alle beboere af feriehuset. Dermed kan I få nogle hyggelige dage sammen hele familien, eller hvis I er en gruppe venner, der alle gerne vil spille golf, så kan I nyde hinandens selskab, mens I laver det, I helst vil. Du kan læse meget mere om Gratis Golf lige her og book allerede i dag basen til golfturen, nemlig sommerhuset! 
Spiller du ikke golf til dagligt, er der nu mulighed for at spille gratis golf på Outrup Golfbane for alle husets beboere i jeres ferie. 

Henne Strand shopping

For nogle mennesker er shopping mere end bare at handle i butikker - det kan være et heldags projekt, og for de mest garvede kan det næsten være deres daglige motion. Hvis du er en af dem, der nyder at gå fra butik til butik og opleve sæsonens mode og tendenser indenfor indretning, så kommer Henne ikke til at skuffe. I centrum af byen finder du nemlig butikker, der sælger dame-, herre- og børnemode, så hele familien kan få noget nyt tøj i kufferten, eller badeferien kan reddes, hvis I har glemt badedragt eller badebukser. Der er skobutikker, sportsbutikker og outdoor butikker, hvor grej til de forskellige udendørsaktiviteter kan købes. Der er sågar en lingeributik, hvor alle kvinder kan forkæle dem selv eller blive forkælet af en, de er på ferie med. Der er i hvert fald nok butikker til at stille selv den mest sultne shoppers lyst, og hvis ikke det er hele familiens interesse at shoppe, så er der heldigvis massevis af andet at lave i Henne om omegn. 

Der er selvfølgelig også en legetøjsbutik i Henne, hvor de yngste i familien kan blotre sig i strandlegetøj, puslespil, bolde og mange andre ting. Det kan være tiltrængt at finde noget nyt legetøj til timerne udenfor sommerhuset, som de små kan hygge sig med sammen. Hvis vinden er lidt for meget til en tur i bølgerne, så kan I være heldige at finde en drage i butikken og give jer i kast med drageflyvning nede på stranden.

Hvis det, du leder efter, er mere i den æstetiske og delikate afdeling, så er Henne heldigvis også kendt for sine mange kunsthåndværksbutikker, der tæller alt fra rav til souvenirs, du kan tage med dig hjem som en evigt minde fra din ferie ved Henne Strand. De dygtige rav håndværkere laver alt i smykker og pyntegenstande, som du kan bruge eller have stående derhjemme og nyde synet af, når ferienfølelsen så småt har lagt sig. I kan også være heldige selv at finde det smukke gyldne rav på stranden, hvor chancerne er størst efter en god efterårsstorm. 

Hvis I gerne vil kokkere i feriehuset eller ude på terrassen, så finder I en Spar Købmand inde i Henne, der har de mest gængse varer på hylderne, som I kan kreere en spændende og lækker middag ud af. Til morgenmaden kan I besøge en af bagerierne og glæde resten af familien med frisk, lunt bagerbrød. Hos bagerne kan I også købe brød til sandwich, hvis I har planer om at gå eller cykle ud i naturen og spise en medbragt frokost. 


Spisesteder ved Henne Strand

Med alle de aktiviter, som I kommer til at glæde jer med, er det nok tiltrængt med en spisepause i ny og næ. Heldigvis er der rig mulighed for at vælge mellem forskellige caféer og restauranter, hvor der sikkert er noget for enhver smag. Ved Henne Strand kan I finde lækre a la carte menuer, børnevenlige pizzariaer og goumetrestauranter med stjernestatus. 

Tæt på jeres sommerhus kan I også finde Købmand Hansens egen café og bager. Her kan I også spise en lækker morgenmadsbuffet, der serveres med bageres eget brød og wienerbrød, fra kl. 08.00 - 11.00. Om eftermiddagen er det oplagt at stoppe ved caféen og drikke eftermiddageskaffen sammen med en lækker kage eller måske bestille en af caféens mange lækre retter.