Drageflyvning ved Vesterhavet

Er det drageflyvning, der drager?

Drageflyvning har udviklet sig til noget af en folkesport ved stranden. At se de farvestrålende og fantasifulde drager, hvoraf mange er styrbare, får hvert år nye til at kaste sig over denne spændende hobby. Det er et tilløbsstykke for både udøvere og tilskuere. For dem, der ikke selv vil bygge en drage, findes et stort udvalg hos Købmand Hansen's Supermarked. Men husk at tænke på dine medmennesker, inden dragen sendes til vejrs. Læs mere her om drageflyvning ved Henne Strand.

Hyg dig i feriehuset med at lave din egen drage

Hvis du hellere vil give din drage et personligt twist kan du give dig i kast med at lave din egen drage. Det er en skøn aktivitet, som kan laves udendørs eller indendørs alt efter vejr og temperatur. På den måde kan du selv vælge materiale, farve, størrelse og meget mere. Du kan give din drage et ansigt og gøre halen lige så lang, som du synes. Det er kun fantasien, der sætter grænsen, når du skal lave din egen drage på din ferie ved Henne Strand.

Ideelt sted til drageflyvning ved Vesterhavet

I området ved Henne Strand er der brede sandstrande, som er perfekte til drageflyvning. Følg venligst skiltningen, som viser hvor det er tilladt at sætte drage op ved stranden. Der er god plads, hvilket er vigtigt for at ingen kommer til skade, hvis en drage skulle falde hurtigt mod jorden. Vind er også vigtigt! Ved Vesterhavet er der typisk den vind, der skal til for at flyve med drage. Er der meget lidt vind kan du højst sandsynligt få succes med en letvægtsdrage, da sådan én kræver meget lidt vind. Hvis vinden er god, kan du pakke din store, styrbare drage og få kamp til stregen, når den skal navigeres igennem vinden. En dejlig og hård udfordring for nogen, mens det er en leg for andre.

Drageflyvning ved Henne Strand Vesterhavet

Adorable Boy Child 1468518
Air Clouds Colorful 929362
Blue Clouds Flying 80398

Mange muligheder for andre udendørsaktiviteter

I Henne Strand og omegn er mulighederne mange, når det kommer til sportslige aktiviteter eller andre aktiviteter, hvor kroppen skal i gang på den ene eller den anden måde. Oplev f.eks. området fra ryggen på en hest, når du rider rundt i den smukke natur. Den unikke natur kan også opleves fra vandet, hvis du kan lide at surfe.