Ridning

På hesteryg gennem landskabet

En hest kan lejes, og rideterrænet byder på både nåleskov, bøgeskov, fyrreskov - og på den gamle tilsandede egeskov i Kjærgård Plantage vest for Filsø.

Stutteri Vestkysten I Henneby ved Blåbjerg Plantage tilbyder et varieret og interessant rideprogram. Stutteriet råder over 40 islandske heste og tilbyder et rideprogram både til nybegyndere og til mere erfarne ryttere. De planlagte naturridninger går gennem klitområder, skove og naturbeskyttelsesområdet Lyngbo Hede. Og for professionelle ryttere er en tur på hesteryg langs stranden et absolut must.

I Blåbjerg Klitplantage er der masser af ridestier og flere fører direkte til Vesterhavet, hvorfor der i området er absolut optimale muligheder for naturelskende ryttere – såvel øvede som begyndere.
Der forefindes i området flere ridecentre, ligesom der er mulighed for at afprøve færdighederne på hesteryg i en times tid eller over en hel dag.

Kontakt gerne et af nedenstående lokale ridecentre eller stutterier og hør om mulighederne for en rideferie eller ridetur på stranden:

Lokale ridecentre og stutterier

Nymindegab Ridecenter
Frands Kristensen
Sdr. Klitvej 10, Lønne
6830 Nørre Nebel
Mere information: www.nymindegab-ridecenter.dk

Stutteri Vestkysten
Hennebysvej 62, Henne
Tel.: +45 75 25 58 53
Mere information: www.stutterivestkysten.dk

Stutteri Vestmose
Hovej, Ho
Tel.: +45 28 49 99 99
Mere information: www.stutteri-vestmose.dk

Ridecenter Blåvand
Horntofte, Blåvand
ved Hvidbjerg Strand Camping
Tel.: +45 75 25 50 39/ 29 60 93 80
Mere information: www.ridecenter-blaavand.squarespace.com