Trapholt

Kunst, design og kunsthåndværk

Trapholt er museum for kunst, design og kunsthåndværk. Museet blev indviet i 1988 og ligger i en smuk park, med udsigt over Kolding Fjord. Trapholt viser skiftende udstillinger med kunst, design og kunsthåndværk. I samlingen findes primært dansk billedkunst og skulptur, fra 1800-tallet og frem. Samlingen indeholder dog flest værker fra 1900-tallet og frem. Udover kunst består Trapholts samling også af kunsthåndværk, design og møbeldesign produceret efter år 1900.

På Trapholt lægges der vægt på at du får en god oplevelse. Der udvikles hele tiden nye tilbud til voksne, børn og familier, så du får mest muligt ud af dit besøg. Guider tager imod og hjælper dig med at planlægge dit besøg.

Der er mulighed for blandt andet gratis guidede mini-ture med introduktioner til museet, til Arne Jacobsens sommerhus og aktuelle udstillinger. Der er altid en vifte af tilbud til børn og deres voksne. Gør et design-kup i Trapholts butik og afslut dit besøg med et måltid i cafeen. Der er gratis parkering lige ved døren – også for busser. Trapholt er desuden handicapvenligt indrettet.

Trapholt
Æblehaven 23
6000 Kolding
Tel.: +45 76 30 05 30
Mere Information: www.trapholt.dk