Webcam Henne Strand

Udsigt over stranden hele året.

Henne har en fantastisk strand, og hvert år kommer mange gæster og fastboende strømmende til den smukke strand for at nyde udsigten og det brusende Vesterhavet.

Næsten alle kender til den vidunderlige udsigt ved Henne Strand. Bare sidde på en af bænkene og nyde vinden rusker i sjælen. Mange må desværre sige farvel til vandet – roen og de hyggelige timer i Henne strand, når ferien er ved vejs ende.

Det er derfor nu muligt at sidde hjemme og nyde udsigten over hav og strand. Vi har i samarbejde med Cafe Stranden lavet et webcam, hvor I kan følge vind og vejr på stranden.

Hvis udsigten er dårlig, så er det salt og vinden ved vestkysten, som gør at vinduesruderne bliver uklare. Alt efter vind og vejr, bliver de rengjort så hurtig som muligt, så du igen kan nyde den fantastiske udsigt ved Henne Strand.

Klik på videoen og nyd udsigten. God fornøjelse og nyd stranden!!!

 

Ferie med børn ved regn og solskin

Her har vi samlet nogle forslag sammen, som I kan bruge til at aktivere børn på vej til feriehuset og mens i er på ferien - uanset om solen skinner eller om det regner.

Se ferieguide med børn her

Henne strand børn

Aktiviteter i området hele året

Hvis du ønsker dig i din ferie at komme ud og opleve noget, så findes der rigtig mange udflugtsmål. Hvad siger du f.eks. til et besøg i museum, til LEGOLAND® eller i WOW Park? Ved nogle attraktioner får du som lejer hos Købmand Hansens Feriehusudlejning rabat. Se fordelskortet her.

Så uanset om det er solskin eller regn - ved alle de oplevelser i området, kan alle opleve noget sjov.

Levende historie viking 2

Find det passende feriehus her

Uanset om i holder ferie i det varme sommervejr eller i lidt mere kølig og regnfuld vintervejr, er det vigtig at finde det rigtige feriehus, så alle kan slappe af og få en uforglemmelig ferie. Måske søger I et feriehus med spa og sauna, for at tanke varmen efter en gåtur i regnvejr? Eller skal det hellere være et aktivitetshus?

Se alle vores feriehuse her for at finde det passende til din ferie.

Sommerhusedji0014