Is & Grillbar

Inviter familien på is, pandekager eller grillmad

Købmand Hansens Bageri og Cafe.

I hjertet af Henne Strand ligger Købmand Hanses Bageri og Cafe. Her kan man købe både morgenbrød og diverse cafe-retter. Også mulighed for take-away. Købmand Hansens Bageri og Cafe har åbent hele året.

Creperiet

Creperiet er beliggende midt i Henne Strand og er specialister i pandekager. Her kan du købe måde madpandekager og dessertpandekager med flere forskellige former for fyld. Derudeover kan man købe lækre salater, sandwich og friske baguettes. Her er åbent hele året, dog med begrænset tider i vintermånederne.
Se mere

Henne Strand Bolcher 

På den hyggelige cafe i hjertet af Henne Strand kan der købes spydstegte kyllinger, grill retter, Bubblewaffle, is, kaffe og kage m.v.

Café Stepp

Hanne I Henne er navnet på Strandgaardens udendørs café. Pavillonens personale serverer retter i den lette afdeling og forfrisker med softice, "gammeldaws" is og kolde drikke. Her er legeplads for de yngste, og ofte underholdning med levende musik.

Ishuset

Ishuset i Henne gør is til en oplevelse med sit store udvalg af den bedste is. Softicen er lavet på rigtig fløde og stedets guf er også hjemmelavet.

Kinesisk

Takeaway af Kinesisk mad på Strandvejen i Henne Strand.

Snackbar i Sea West

Du kan købe mad til den lille sult i snackbaren i Sea West. Det er også muligt at bestille direkte fra det tropiske badeland.
Se mere

Star Cafe og Restaurant 

Star Cafe og Restaurant ligger lige på hjørnet i den lille hyggelige havneby Bork Havn. Vi tilbyder vores gæster en familievenlig restaurant med en afslappet atmosfære. Vi serverer frisk hjemmelavet mad fra det internationale køkken med et rigt udvalg af fiskeretter til den beste kvalitet fra Vesterhavet og familievenlige priser.
Om dagen tilbyder vi lette frokostretter,selvfølgelig den berømte stjerneskud, fiskesandwich, supper og crepes.
Se mere

Cafe Sanne

Vi byder velkommen i Cafe' Sanne som er en hyggelig lille cafe lige ned til Bork havn samt midt i gågaden. Cafe'en ligger meget centralt og har en rigtig hyggelig stemning.
Se mere

Havnekiosken

Diverse Grill retter på Kirkehøjvej 50, Bork Havn.

Cafe Ferieland

Jegum Ferielands spisested, Cafe Ferieland, er som resten af området for familien. Her kan man få veltilberedt mad, som kan nydes i de hyggelige lokaler, eller som ”Take Away.
Se mere