Sommerhus til 8 personer

Sommerhus med plads til 8 personer

Vi har en lang række sommerhuse, der kan rumme 8 personer. Det betyder, at der både er plads til den store familie, venneparrene og de to små familier, der gerne vil på ferie sammen. Det giver jer altså en stor fleksibilitet i forhold til hvem og hvor mange, I rejser sammen, og det kan endda være, at I ikke er 8 personer afsted, men I bare gerne vil have et par ekstra værelser til de små børn eller andre. Det er helt op til jer, hvordan I vælger at opdele husets værelser, men det læs mere herunder for de mange fordele, som et stort sommerhus giver jer. 

I kan både vælge et traditionelt sommerhus, der tilbyder hygge, nærvær og sikkert vækker minder fra barndommens sommerhusture eller et aktivitetshus, hvor I er sikret konstant underholdning af sommerhusets mange fede tilbud. Så er underholdningen til de yngste og de mest legeglade i familien sikret på selv de mest grå og regnfulde dage. 

Se det store udvalg af sommerhuse til 8 personer herunder, og book jeres ferie allerede i dag! 

8 personers sommerhuse ved Henne Strand

Henne Strand

Feriehuseomraadetmodsolen
Duene7
Henne strand blæst

Ferie i Henne Strand

Henne Strand og omegn er indbegrebet af feriestemning uanset om det hedder sommerferie, juleferie eller måske påskeferie. Alle årstider er dejlige ved Henne Strand, og området lægger op til lange gåture i skovene og ved Vesterhavet, dyp i vandet om sommeren og svampeture iførst halstørklæde i efteråret. Sommer som vinter er dejlige årstider, og området er den oplagte destination, om I er 6, 8, 10 eller måske endda 12 personer, der gerne vil af sted sammen.

Her finder I både aktiviteter for børn og voksne, brede og skønne sandstrande, der charmerer og fortæller historier året rundt, smuk naturet væld af vandaktiviteter og selvfølgelig noget for den glade cyklist eller rideentusiasten


Ferie med pool

Hele familien skal tænkes ind, når ferien planlægges, og badegaranti er en af de vigtigste for de mindste. I kan altid håbe på godt vejr, men selvom kalederen melder sommer, så er det ikke en garanti for godt vejr og ture til stranden med liggestolen og badedyret. Flere og flere holder også ferie i efteråret, vinteren og foråret i feriehuse ved vandet, og der skal man være nær beslægtet med en viking for at samle modet til at hoppe i de kolde bølger. Derfor er det en god idé at tænke på mulighederne for badeferie, og det kan fx være i et af vores huse med egen privat pool. De fleste af poolhusene har plads til 8 personer eller mere, og der er garanti for at få luftet den oppustelige lyserøde flamingo eller få den daglige motion i bassinet. Med en ferie i poolhus behøver I ikke at være nervæse for, at børnene kommer til at kede sig eller fryse udenfor - de kan bare svømme hele dagen, inden de falder trætte om i deres bløde senge, når puttetiden nærmer sig. 


Ferie ved Vesterhavet

I sol, slud, regn og blæst er Vesterhavet noget af det bedste, den danske natur kan diske op med. Vesterhavet har et helt særligt udtryk, der bliver skabt af den store kontrast mellem på nogle dage at være rolig og afbalanceret og på andre dage være fuld af vildskab. Uanset, så er Vesterhavet et besøg værd i alt slags vejr, og stranden kan bruges hele året til blandt andet at bygge sandslotte, flyve med drage, finde rav eller ride med din hest. Vi har en lang række feriehuse med udsigt over vandet, så du kan stå op og gå i seng til synet og lyden af det smukke hav længest mod Vest. 
Aktiviteter for mange personer

Hvis I er af sted 8 personer i sommerhus, kan det være nødvendigt at komme lidt ud af huset i ny og næ for at få luft og plads. Her er Henne Strand det oplagte sted, da området både byder på store naturoplevelser og aktiviteter for hele familien. Det betyder, at I både kan nyde kvalitetstid og komme hjem med glade og trætte børn. Stranden er det oplagte sted at tage hen, hvis I er mange mennesker, og et spil petenque eller kongespil kan altid sætte stemningen for en hyggelig dag og aften i familiens skød. I kan også tage til den smukke naturperle Filsø og gå på udkig efter de mange fuglearter, der huserer omkring søen, eller gå en tur på broen der er blevet opført ud i søen. 


Blåvand Zoo

Når I er mange på ferie, kan det være en god ide at tage steder hen, hvor der er noget at opleve for enhver smag. Her er Blåvand Zoo helt oplagt til jer, da den byder på alt fra klappedyr, som man kan være med til at fodre, og til hvide løver, som du kun kan se her, hvis du befinder dig i Danmark. Det er tilladt at medbringe sin egen mad, som kan nydes på de mange bænke fordelt rundt i parken, og ellers kan I købe drikkevarer og mad i cafeteriet inde i parken - her må I også spise jeres medbragte mad. Som en bonus så må I medbringe hunden, hvis I har sådan en med på ferie, så hele familien kan være samlet om en hyggelig dag i zoo. 


Mad til børn og voksne

Henne Strand byder på en rig mulighed for at blive mætte efter en lang dag udenfor eller på besøg i en af de mange attraktioner i området. Der er alle former for mad, der kan gøre selv den mest kræsne spiser glad. Gourmet, ala carte eller pizzaria - I vælger selv, hvilket humør I er i, og hvad I ønsker at spise. 

Det kan også være, at I foretrækker at lave mad til hele selskabet hjemme i feriehuset. Det er der rig plads til, og alle vores feriehuse er udstyret med køkken og grej, der kan gøre madlavningen muligt. Henne Strand har en Spar butik, hvor I kan få alt det, I skal bruge til en lækker middag i feriehuset, og så mangler I bare at finde ud af, hvem der skal tage opvasken. 

Alt efter vejr så kan I nyde en is eller en varm kop kakao eller kaffe på en af byens caféer, der byder dig velkommen året rundt. 

Se alle spisestederne og bestil jeres bord lige her!  

 Last Minute tilbud

Hvis I er 8, der skal afsted på ferie sammen, så kan det være en dyr fornøjelse. Derfor kan det være en god idé at holde øje med Last Minute tilbud, som kan spare jer nogle penge i den periode, I gerne vil på ferie i. Det er ikke altid, at der er feriehuse med plads til 8 personer i Last Minute tilbud, men det er der ofte og tilbuddene bliver løbende opdateret med lækre huse. Derfor handler det om at holde et godt øje med, hvad der kommer på tilbud, så I kan være heldige at booke jeres drømmehus til en drømmepris. Last Minute tilbud er også gode til de spontane, der pludselig beslutter sig for at tage på ferie eller de af jer, der får nogle uforudsete feriedage i kalenderen. I disse tilfælde kan det virkelig komme jer til gode, at holde øje med tilbuddene i denne kategori, da I kan spare gode penge på ferien, så den ikke bliver en økonomisk overraskelse for jer. 

Når I sparer penge på sommerhuslejen, så er der i stedet penge til at besøge eller afprøve nogle af de sjove og skønne oplevelser, aktiviteter og attraktioner i området. Disse oplevelser kan først og fremmest være lærerige og fylde dagen med sjove og spænding, men kan også være med til give ferien det ekstra uforglemmelige tvist, der gør det umuligt for jer at glemme ferien lige forløbig. 

Hold øje her, så I kan være de første til at se de nyeste og bedste tilbud. Lige her får du en oversigt over alle de tilbud, vi tilbyder lige nu. 
 

Sæsonbestemte tilbud

Hvis I skal have børnene med på ferie, så kan I være begrænsede af, at de ikke kan få fri fra skole. Derfor rejser mange i skolernes ferier, og derfor har vi valgt at lave tilbud, der fokuserer særligt på de udvalgte perioder i løbet af året, hvor den danske folkeskole holder lukket. Disse perioder bliver hurtigt udsolgt - og isør sommrhusene med de helt skarpe priser går som varmt brød - og I skal derfor ikke vente for længe med at booke årets ferie. Mange booker endda næste års ferie, så snart de er hjemme fra sommerferien, efterårsferien eller en af de andre mange gode ferier. Så I skal ikke hvile på laurbærerne, hvis I vil sikre jer et helt bestemt hus, beliggenhed eller pris til jeres næste ferie i skønne Henne. 

Se alle vores tilbud i skolernes ferier lige her og book allerede nu jeres feriehus til den næste ferie.

Se alle huse i 2020!