Sommerhus med pool

Er der en vandhund i familien? 

Drømmer du om en afslappende ferie ved den skønne vestkyst, hvor du kan blive forkælet lidt ekstra? Så er et sommerhus med pool måske lige noget for dig! Det er en lille luksus at have et sommerhus med swimmingpool i Danmark, så du uanset vejret kan tage en dukkert eller lege med børnene.

Med et sommerhus med pool får I en mere privat badeoplevelse, hvilket vil styrke samværet i familien eller de nærmeste venner. Her kan I få talt om de spændende oplevelser og indtryk, som dagen har budt på, uden at andre lytter med. Derudover har I en skøn udsigt over klitterne eller naturen, og kan smutte i bad direkte efter den dejlige svømmetur.

12 Sommerhuse Vis søgemuligheder

Max. afstand til kyst
Max. pris:
Minimum m²:
Faciliteter
Kort

Lækre sommerhuse med pool

Summertime 18452271920
Pool2
Pool1

En ferie for hele familien

En ferie i sommerhus skal være en ferie, hvor hele familien kan slappe af i hyggelige omgivelser, der byder på andre oplevelser end dem, man får derhjemme. Hvorfor ikke forkæle sig selv og børnene med en ferie, hvor I nyder den frihed, I finder i et sommerhus med pool? Mange børn elsker sjove vandlege sammen med hinanden og deres forældre, og med en pool i selve sommerhuset bliver det ikke meget mere bekvemt. Hvad er nemmere end at smutte i badetøjet og hoppe i sommerhusets egen pool? I slipper for at pakke en taske med håndklæder og andet udstyr, og når I bliver trætte eller sultne, er køkken og soveværelset lige ved siden af. En pool giver jer timevis af underholdning og mulighed for at aktiviteter - også når vejret ikke viser sig fra sin bedste side.

Et sommerhus med pool vil give jeres børn den perfekte ferieunderholdning og giver dem mulighed for at få brugt noget energi. Børnene vil elske at kunne hoppe i poolen hjemme i sommerhuset i stedet for at skulle gå ned til vandet, og det vil med sikkerhed give dem et skønt ferieminde. Derudover så kan hele familien med fordel deltage i vandlegene, så I kan få skøn kvalitetstid med de aller nærmeste. Medbring blot en badebold eller et sjovt badedyr for at gøre ferien i et sommerhus med pool ekstra interessant.

Tag en afslappende dukkert uanset vejret

Det danske vejr er desværre ikke altid strandvejr. Når det er koldt, blæsende eller regnvejr, tager mange i badeland for alligevel at få en sjov dag i badetøjet, men hvorfor ikke leje et sommerhus med pool? Giv jer selv en luksusoplevelse med en skøn pool - også for familier med mindre børn kan det være en ide. Den friske vind ved Vesterhavet kan være kølig, og bølgerne kan være en skræmmende oplevelse for et lille barn, som vil føle en større sikkerhed og tryghed i en pool i sommerhuset.

Om aftenen, når de små er gået til ro kan mor og far tage sig en svømmetur i ro og mag. Nyd den afslappende og romantiske følelse i poolen, når I har lidt alenetid efter en oplevelsesrig dag. Et sommerhus med pool er perfekt til at stresse af og komme fuldstændig i feriestemning.

 

Find det perfekte sommerhus med pool

Hos os kan I finde et sommerhus med pool til jeres ferie ved Henne Strand. I et sommerhus med pool kan I slappe af med god afstand fra hverdagens hamsterhjul, og der er mulighed for masser af sjov og ballade, uanset om det regner eller er solskin. Ferie med egen pool er en helt særlig luksus, som man kan unde sig selv. At kunne springe i en pool uden at tænke på åbningstider eller en 10'er til garderobskabet, at nyde børnelatter og selve friheden ved selv at bestemme - det er en ferie man husker længe.

 

 

Sommerhuse som både har pool og spa