Store sommerhuse Danmark – lej det ved Henne Strand!

Lej et stort sommerhus ved Henne Strand

Hvis du leder efter et sommerhus, hvor der er plads til at en eller flere familier kan holde ferie sammen, så er du landet det rigtige sted. Vi tilbyder en lang række store sommerhuse, der kan rumme hele familien inklusiv svigerfamilie, børnebørn og hund! Det er også en mulighed at holde ferie med venner eller en anden familie, da husene tilbyder mange separate rum og værelser.

Uanset om I leder efter et feriehus med plads til 8 personer10 personer eller 12 personer, så har vi garanteret noget, der opfylder jeres krav.

Store sommerhuse

Aktiviteter for hele familien

Stort Sommerhus 3213
Stort Sommerhus692
Stort Sommerhus 16

Book et feriehus med plads til hele familien

En sommerhusferie ved Henne Strand og omegn er en ferie for alle generationer. Her er mulighed for lange og smukke ture i naturen ved Vesterhavets kyst og et væld af spændende attraktionersjove oplevelser og hyggelige aktiviteterBørnene kan se frem til at lege på sjove legepladser, i legeland og boltre sig i badeland, og til de aktive tilbyder området fede vandre- og cykelture. Melder kalenderen sommer, er Henne Strand også et oplagt sted at kaste sig ud i diverse former for vandsport og selvfølgelig lange, dasende ture ved stranden. Når vejret ikke viser sig fra sin bedste side, er husene store nok til, at alle kan have det sjovt sammen og samtidig trække sig tilbage til en stille stund over en god bog.

Aktiviteter for den store familie

Hvis ferien er tiltænkt gode oplevelser sammen og et væld af kvalitetstimer, så kan vi anbefale nogle af de fede attraktioner der er i og omkring Henne. Her er noget for enhver smag, så hele familien og alle vennerne alle kan nyde en dag i oplevelses tegn.

I kan tage en tur på museum, i Zoo, Legoland, WOW-park eller måske tage mod en omgang junglefun? Mulighederne er mange, og det er helt sikkert, at de yngre i selskabet vil hoppe i bilsæderne af ren begejstring på turen dertil.

3 fede aktiviteter for den store flok

  1. Cykeltur! Naturen omkring Henne Strand er noget for sig selv. Hvis I gerne vil opleve så meget af den, som det nu engang er muligt, er det en oplagt idé at gøre det fra en cykelsaddel. Området byder på ruter for ethvert temperament, og der er noget for både den garvede rytter og for barnet, der ikke er vant til at cykle langt. En cykeltur er en perfekt måde at brænde noget krudt af og få noget frisk luft – og når man bor mange mennesker sammen, er det altid en fordel, at krudtet er brændt af, inden man kommer indenfor. Læs HER, hvis I gerne vil blive klogere på de mange cykelmuligheder, der er hos os. I kan både finder cykelruter, inspiration, info, billeder og video.
  2. På opdagelse i naturen. Søger I et sted, hvor der altid er plads til alle, og hvor der er noget for de fleste smage? – så er det er selvfølgelig at finde i naturen. Tæt på os finder I naturperler som Filsø, Henne Mølle Å, Blåbjerg Plantage, Kærgård klitplantage, Nationalpark Vesterhavet og Skallingen. Efter en lang dag udenfor er det fantastisk at kunne smække en lækker bøf på grillen og slå sig ned i et dejligt sommerhus. Læs med her, og bliv klogere på alle de naturfund, vores område byder på.
  3. Besøg en forlystelsespark! Ikke langt fra os finder I både Legoland, Junglefun, Adventure Park, Naturkraft og WOW-park. Det er blot et par eksempler på steder, hvor I alle kan få timevis til at gå og overlade underholdningen til andre. En forlystelsespark behøver ikke kun at være for børn. Ovenfor ser I et eksempel på, hvor forskellige sådanne kan være - og at de ikke behøver at have en rutsjebane for at kunne underholde de små.

 Store sommerhuse med plads til 40 personer

Der er mange, der søger et enormt sommerhus med plads til en hel hær. Selvom vi ikke har sommerhuse, der kan rumme 25, 30, 35 eller måske endda 40 personer, så har vi stadig mulighed for at hjælpe den store forsamling, der søger et sommerhus. Vi har nemlig mange sommerhuse, der ligger ved siden af hinanden eller på samme vej. Dette giver jer mulighed for at bruge dagene og aftenerne sammen, tage på sjove udflugter, besøge attraktioner, spise sammen og hygge jer i haverne – og når klokken nærmer sig sengetid så råbe godnat over hækken og gå i seng. I kan ringe til os, hvis I gerne vil have hjælp til at finde flere sommerhuse, der ligger tæt på hinanden.

Store sommerhuse med pool

Hvis I er mange afsted, så er det en fordel at booke et sommerhus, hvor der er en række aktiviteter, som I kan kaste jer over. Et stort sommerhus med pool er et oplagt valg, især hvis I har børn med. Børnene kan slå flere timer ihjel, mens de plasker, svømmer og bobler, og det er ekstra rart, hvis vejret viser sig fra sin ekstra danske side og vælger den regnende førertrøje.

Pool1
Pool
Summertime 18452271920

Store sommerhuse med havudsigt

Hvis I er på jagt efter et stort sommerhus med havudsigt, så kan I selvfølgelig også finde det hos os. Vi har en god håndfuld sommerhuse, der ligger en hurtig hinketur fra havet. Her kan I vågne til havet – og gå i seng til bølgebrus og den friske havluft. Når I slår jer ned i et feriehus ved havet, så har I let ved at smutte på en frisk udflugt langs vandkanten, og hvis I er glade for vandsport, så er det hurtigt og let at komme til og fra vandaktiviteterne. Om sommeren er havet en stor forlystelsespark for badende, mens det om efteråret forvandler sig til en naturlegetøjsbutik, hvor der kan findes strandskaller, sjove tangformationer og flade sten, der kan bruges til at slå smut.  

Tag hunden med i et stort sommerhuse

Når I lejer et stort sommerhus med plads til alle, så skal der også være plads til den firbenede del af familien. Vi tilbyder en lang række store sommerhuse, hvor hunden er velkommen. Det er oplagt at medbringe hunden til Henne Strand, da området indbyder til lange gåture for både børn og voksne, og så kan hunden læse den grønne avis i nye og dejlige omgivelser. Vi tilbyder flere indhegnede sommerhuse, hvor hunden frit kan løbe rundt, og der findes flere forskellige hundeskove i området.

Med hund og børn i sommerhus

Hvis I tilhører en børnefamilie med en – måske to – logrende venner, så skal I selvfølgelig kunne tage af sted alle mand. Hvis I er både forældre, børn og hunde, så er der pludselig ikke langt op til et stort sommerhus. Hvis I sørger for godt med plads, så minimerer I ikke blot konflikterne ved at gøre det muligt for små og firbenede at kunne trække sig lidt væk, I åbner også for en verden af lege. Mange af vores større sommerhuse har aktivitetsrum, der byder på lidt af hvert. Her er det måske muligt at spille bordfodbold, pool, bordtennis, spille playstation, se fjernsyn eller noget helt sjette. Det kan gøre dage med dårligt vejr eller ulvetimen lidt nemmere, når I pludselig har en babysitter med fire, varme vægge og sjove indfald.  

Sommerhuse med plads til 8 personer

Sommerhuse med plads til 10 personer

Sommerhuse med plads til 12 personerOfte stillede spørgsmål

Udbyder I privat udlejning af store sommerhuse?

Ja, det gør vi. Alle vores sommerhuse er privatejede, vi hjælper blot med at udleje dem, når de ellers ville stå tomme.

Kan vi leje et stort sommerhus, hvor vi må have hund med?

Ja, det har vi. Du kan se alle vores store, hundevenlige sommerhuse lige her.

Vi søger et stort sommerhus til et weekendophold. Er det en mulighed hos jer?

I kan ringe til os, så kan vi se, om vi kan hjælpe jer.

Har I et sommerhus med plads til 10 personer?

Ja, det har vi. Du kan finde dem HER.

Hvordan kan vi få fat på jer?

Hvis I har nogle spørgsmål, I ikke kan finde svar på, så ting til os på tlf. 7652 4311