2 personers rabat

Få 20% rabat, når I lejer et sommerhus til to personer

Er I bare to, der skal afsted? Tag på romantisk ferie ved Vesterhavet og spar 20% på mange af vores sommerhuse i udvalgte perioder. Book et feriehus i minimum en uge*. Vær venligst opmærksom på, at en eventuel baby også tæller som en person.


Får I besøg i løbet af perioden, forfalder rabatten i hele lejeperioden. En booking kan altid ændres til eller fra 2 personers tilbud, men i hele perioden. Stikprøver kan forekomme såfremt det findes nødvendigt.

Være opmærksom på, at også en baby tæller som en person.

*Tilbuddet gælder kun udvalgt sommerhuse i områderne Bork Havn, Houstrup, og Jegum Ferieland i F- og G-sæsonerne 2022. Det er ikke muligt at kombinere vores forskellige rabatter. Kontakt os for mere information - vi sidder klar på telefon +45 7652 4311


Der vises ledige sommerhuse med næstkommende ledige periode.
Er der ikke lige et hus du falder for, kan du klikke på knappen "flere sommerhuse" for at komme til søgesiden, hvor du kan se alle huse og selv kan vælge en specifik ankomstdato.


Lej 14 dage for 10's pris

Ved flere af vores sommerhuse kan I spare penge, hvis I booker mere end 14 sammenhængende dage.

Hold ferie i 14 dage og betal kun for 10!

Tilbuddet gælder kun enkelte sommerhuse i områderne Bork Havn, Houstrup, og Jegum Ferieland. Bemærk at det ikke er muligt at kombinere vores forskellige rabatter.

Kontakt os på telefon +45 7652 4311 for mere information, hvis du er på udkig efter en sparferie i et sommerhus ved Vesterhavet eller find nogle af vores tilbud her.

 

På udkig efter andre sommerhustilbud?


Se alle tilbud