Efterårsferie i sommerhus

Hvad siger du til et sommerhus i efterårsferien?

Book et feriehus i Henne Strand og omegn til efterårsferien og sikr dig en skøn efterårsferie tæt på strand, hav og rå natur. Oplev det skummende Vesterhav i al sin skønhed, og nyd efterårets farvespil i træernes kroner. Genoplad batterierne i et af vores feriehuse og nyd tiden sammen med familien. Retur til alle tilbud.

Hvis du er lige så glad for sommerhuse, som vi er, så ved du nok allerede, at det ikke blot er sommeren, der er en oplagt anledning til at smutte en tur i sommerhus. Efterårsferien i et sommerhus er noget helt specielt. Det er den sidste ferie inden det lange stræk frem til jul, hvor du igen kan holde et velfortjent hvil. Det gælder altså om at få slappet helt af og nydt naturen, før den visner, falder bort og går i hi til foråret igen varmer vinteren væk fra jorden og lader blomsterne spire.  

Søgningen er fra lørdag i uge 41. 


Ledige sommerhuse til efterårsferien


GRATIS GOLF

Golfdji0002
Dkblog Item 740 X 511 Px
Golf Henne

Hvis du lejer et feriehus hos os, får du ikke blot hyggelige rammer tæt på havet. Du får også adgang til Henne Golfklub, hvor du kan spille gratis golf hver dag i dit ophold. Golf er langt mere end en langsom sportsgren og gamle mænd - det er en dag i naturen med frisk luft, hyggeligt samvær og en udfordring for alle, der er klar: mand som kvinde, gammel som ung. Hvis du lejer et sommerhus i efterårsferien, er vejret ikke ligefrem til de lange badeture eller dasen på solsengen. Det er dog stadig dejligt at være udenfor og nyde det friske efterårsvejr - og hvorfor ikke gøre det med en golfkølle i hånden? Læs mere om vores golftilbud lige her. 

 

 

Efterårsferie med børn

Maple Leaf 1171312
Kids Eyes 1440168
Family Fall Photo 1385015

Der er mange oplevelser at kaste sig over, når I er på besøg i Henne Strand. Området er fyldt med aktiviteter og attraktioner for store og små, og der er noget for enhver smag.

Et feriehusophold er et rigtig godt valg for familier med børn, da et feriehus byder på god plads og hjemlige bekvemmeligheder. I et feriehus er der mulighed for en uforstyrret ferie med familien.

Spændende aktiviteter og oplevelser for hele familien i efteråret

Fordelskort_rettelse
Svampefestival
679 4661 Ravnyhed Feriering

6 sjove aktiviteter til efterårsferien

  • Drageflyvning – Vestenvinden er den perfekte legekammerat, når der skal sættes drager op.
  • Saml kastanjer og lav kastanjedyr med tandstikker og snor.
  • Tag på Svampejagt! I Blåbjerg Plantage kan hele familien gå på svampejagt.
  • I efteråret er der også god mulighed for at finde rav på stranden. Især efter en storm, når der er fralandsvind, er der gode muligheder for at finde de små, gylde skatte.
  • Et besøg i en af områdets svømmehaller er også en god ide, hvis Vesterhavet ikke længere indbyder til svømmeture. I nogle svømmehaller tilbydes rabatter for Købmand Hansens kunder – spørg på bureauet, eller tjek vores fordelsprogram.
  • Begivenheder i efteråret: Svampeuge, Krondyr festival og Østersfestival

 

Efterårsferie med hund ved Vestkysten

Hundeskov Husby
Bailey In The Park 2 1332284
Hundeskovdji0026

Sommerhusferie i efterårsferuen er også velegnet til ferie med hunden. I mange af vores feriehuse er hunde tilladt, hvilket er skønt for dig, der ikke kan bære tanken om at lade din 4-benede ven blive hjemme.

Hundeskove

I vores område er der ikke mindre end 3 hundeskove, hvor hunden kan løbe frit omkring. Nr. Nebel Hundeskov (Beliggende 1 km syd for Nr. Nebel på Klintingvej). Nymindegab hundeskov i Blåbjerg/Nyminde Plantage (på Sønder Klintvej) og Oksbøl hundeskov i Ål Plantage (Indkørsel fra Præstegårdsvej i Oksbøl).

Efteråret i Henne Strand er helt fantastisk

Svampejagt
Kids Play In The Autumn Leaves 1385705 1

Efteråret er en ganske speciel tid på året at holde ferie ved Vesterhavet. Brug ferien på lange vandreture, hygge foran brændeovnen med en god bog eller lav din egen wellnessaften med spa og sauna i feriehuset. Medbring dit kamera på dine gåture i naturen og fang de flotte efterårsfarver. Deltag derefter i vores fotokonkurrence med dine efterårsbilleder fra Henne Strand og omegn. Du kan således vinde et gavekort på kr. 1.000,- til dit næste feriehusophold hos Købmand Hansens Feriehusudlejning. Læs mere her.

Miniferie – kan bookes 14-21 dage inden ankomst

Miniferie 1
Miniferie 3
Miniferie 4

Har du ikke mulighed for en hel uges ferie, men gerne vil nyde nogle dage ved Vesterhavet, så er der også mulighed for det. I E, F og G sæsonen (Se sæsonkalenderen her) kan mange af vores feriehuse lejes for 4 overnatninger. Miniferie kan dog først bookes 14-21 dage inden ankomst. Kontakt bureauet for at få en liste med ledige huse tilsendt.

Miniferie – kan bookes 7 dage inden ankomst

Miniferie 1
Miniferie 3
Miniferie 4

Har du ikke mulighed for en hel uges ferie, men gerne vil nyde nogle dage ved Vesterhavet, så er der også mulighed for det. I D – E og F sæsonen (Se sæsonkalenderen her) kan mange af vores feriehuse lejes for 4 overnatninger. Miniferie kan dog først bookes 7 dage inden ankomst. Kontakt bureauet for at få en liste med ledige huse tilsendt.

Museer i nærheden af Henne Strand

Tirpitz-Stillingen familie udenfor
Flymuseum
bork vikingehavn 2

I umiddelbar nærhed af Henne Strand er der flere fantastiske museer, hvor der helt sikkert er noget for enhver smag. For de historie interesserede vil et besøg på Vikingemuseet i Ribe eller Bork være en spændende oplevelse. Til de flyinteresserede, vil et besøg på Danmarks Flymuseum ved Skjern, være et oplagt udflugtsmål. Her har i en oversigt om alle museer i området.

Årets største museums nyhed er Tirpitz i Blåvand, som er et bunkeranlæg fra 2. verdenskrig. Læs mere om museet her.

På nogle af områdets museer er der mulighed for rabat på entreprisen, hvis man har booket et hus hos Købmand Hansens Feriehusudlejning. Se vores fordelsprogram her.

På udkig efter andre sommerhustilbud?


Se alle tilbud