Book dit favorithus til årets ferie!

Bestil allerede nu, dit yndlings hus til 2023. Så er du sikker på, at rammerne for din næste ferie, er på plads og præcis som du ønsker dem.

Du kan reservere dit yndlings hus nu og betale 1.rate den 1.9.2022.

Ved spørgsmål kontakt os på +45 76 52 43 11 eller email på [email protected].

Vi glæder os til at byde dig velkommen i 2023 i Henne Strand og omegn.


Ledige sommerhuse

Ingen ledige feriehuse?

De foreslåede feriehuse i top-menuen er med ankomst den første ferieuge i sommeren 2023.  Såfremt der ingen ledige huse er, eller du er interesseret i en anden periode har du mulighed for at vælge ”flere huse” og via ”Vis søgemuligheder”, kan dato, personantal m.v. ændres og en ny søgning foretages.

Aktiviteter hele året rundt i Henne Strand og omegn.

fam. i skoven
Henne Strand Boern Strand
Beaduehring3

Smukke omgivelser
Henne Strand ligger midt i den fantastiske natur. Tæt ved Vesterhavet, skoven og den lyngklædt hede. Den lange sandstrand indbyder hele året til lange gåture. Ligeledes indbyder de velanlagte cykelstier til gode cykelture rundt i området.

Flere aktiviteter om sommeren
I sommer-halvåret tilbyden flere gode aktiviteter. F.eks. Søgning efter rav, picnic på Filsø, eller guidet cykelture. Mulighederne er mange og giver gode oplevelser med hjem i bagagen. 

Nyd roen og naturen
I lavsæsonen er der mere ro i Henne Strand og omegn. Her indbyder området til ro og afslapning for alle. Uanset om du tager på ferie som par eller har hele familien med. Naturen er altid uden for hoveddøren, klar til at blive udforsket. Butikkerne i området holder også delvis åbent i lavsæsonen.

I vintermånederne kan vi anbefale at ferien nydes med afslapning foran pejsen, med en god bog i hånden, eller man kan tage en spil-aften med familien.

Henne Strand og omegn er altid et besøg værd, uanset årstid.

Tilbage til alle tilbud

Ledige sommerhuse

På udkig efter andre sommerhustilbud?


Se alle tilbud