Ferielejligheder ved Henne Strand

En ferielejlighed er ideel til mange formål. Som regel kan man booke en ferielejlighed til en rigtig god pris, der sikrer, at der er penge i budgettet til andre sjove ting. En ferielejlighed er også ideel, hvis man er flere familier, der rejser sammen - så kan man bo lige ved siden af hinanden, men uden at skulle dele værelser og toilet. Flere virksomheder lejer også lejligheder, hvis personalet skal på en ryste-sammen-tur eller måske skal på et kursus i nærheden. Det sikrer igen privatssfæren samtidig med, at det er muligt at mødes om aftenen og drikke en øl eller spille et spil. 

Som noget nyt kan du nu booke en miniferie i de fleste lejligheder allerede 21 dage før ankomstdagen. Det gør det nu muligt at planlægge en forlænget weekend eller en spontan miniferie lidt længere i forvejen.

 

Herunder kan I se, hvilke forskellige ferielejligheder vi tilbyder hos Købmand Hansen og helt sikkert finde en, der passer til jeres behov. Vi har fire beliggenheder: Nordsø Klit, Hennebysvej, Centrum i Henne Strand og Henne Klit.

Nordsø Klit - ferielejligheder med storslået udsigt

Udefra2
Altan

Lejligheder med plads til 2-5 personer
Nordsø Klit er indrettet med 28 lejligheder af forskellig størrelse - fra to til fem personer. I alle lejligheder vi lejer ud er der TV, fuldt udstyret køkken og en hyggelig terrasse eller egen balkon, hvorfra vejr, vind og udsigt kan nydes som den rene balsam for sjælen. 

Ferielejlighederne er placeret midt i et stort, vestjysk klitområde med storslået udsigt til alle verdenshjørner. Få minutters spadseretur, og du er ved stranden - eller midt i butiksområdet på Henne Strand. Det er en helt unik placering, da den kan glæde unge som gamle, der deler forskellige interesser og ønsker på deres ferie.  Uanset om I skal på få dages afslappet ferie eller på den årlige sommerferie, så kan jeres ønsker skrues sammen til en individuel helhed. En praktisk og komfortabel måde at holde ferie på.

Se lejlighederne og book dem her

Flere billeder fra Nordsø Klit

Terrasse
Strandevj
Koekken

Tæt på golfbane og plantage

Eksterioer
Altan

Et par kilometer fra Henne Strand ligger flere lejligheder i området tæt på golfbanen og Blåbjerg Plantage i Henne. På golfbanen kan I nyde godt at vores enestående tilbud med gratis golf til alle vores kunder. Det betyder, at du kan nyde den naturskønne bane alle de dage, du er gæst hos os - helt gratis! Når I er færdige med at spille golf, men gerne vil se lidt mere af området, inden I vender tilbage til lejligheden, så er der skønne muligheder for det. Blåbjerg Plantage byder på klitlandskaber, hede, 'bjerge' og meget andet smukt natur, der kan tage pusten fra jer!  

Området dækker flere feriehuse, samt en campingplads med åbent fra påske til efterårsferien, stutteri og ikke mindst en 18 hullers golfbane. Ferielejlighederne er fordelt over 2 adresser:

Hennebysvej 26

Dejlig og lys ferielejlighed opført i 2005 med plads til 4 personer. Lejligheden har eget køkken, en hyggelig hems og østvendt overdækket terrasse, samt vestvendt åben terrasse.

Book her: Lejlighed 1378

Velholdt og delvis nyrenoveret ferielejlighed beliggende ca. 100 meter fra Henne Golfbane og som den sidste lejlighed ud mod golfbanen.

Book her: Lejlighed 752

Hennebysvej 40

Murede ferielejligheder i 2 plan med nyere køkken og sydvendt terrasse og balkon. Ferielejlighederne er til 4 personer og der er et fællesareal, med plads til boldspil m.m.

Book her: Lejlighed 1286 

Er man til aktiv ferie så er denne flotte lejlighed ideel, da de ligger lige ud til golfbanen (der kan spilles til sommergreens hele året), Blåbjergs Mountainbike spor og mange vandreruter.

Book her: Lejlighed 207

Flere billeder fra Hennebysvej 26 og 40

Terrasse
Koekken2
Ude2

Strandvejen - i hjertet af Henne Strand

Udsigt
Udefra

Henne Strand er et sandt feriepradis, der byder på sjove aktiviteter og attraktioner for hele familien. I kan nyde den summende feriestemning fra torvet midt i byen, og gå en rolig tur rundt blandt de hyggelige, små butikker der sælger alt fra sko til brugskunst. Henne Strand er den perfekte lille ferieby, hvor I kan købe de nødvendige ting, spise en is på en varm sommerdag og finde lækker mad på en hyggelig restaurant eller café. Der er ikke langt til skønne, hvide sandstrande med bølgende klitter og det friskeste vand, der ændrer sig i takt med årstidernes skiften. Når det er sommer kan I bruge lange dage i solen og i vandkanten, og når de koldere måneder rammer vestkysten, så er der lagt op til lange gåture ved vandet - måske er I heldige at finde noget smukt rav til vindueskarmen derhjemme. 

I centrum af Henne Strand med kort afstand til både kyst og byliv, finder I en kvalitetslejlighed fra 2008. Lejligheden er i 2 plan og fremstår lys og venlig. Den har plads til 6 personer og byder på masser af komfort: moderne indretning, brændeovn, eget køkken med bl.a. opvasker, badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Sidst men ikke mindst har den en delvist overdækket gårdhave i stueplan og på 1. sal en stor balkon.

Book lejligheden  

Flere billeder fra Henne centrum

Koekken
Altan
Vaskemask

Renoverede ferielejligheder i Henne Klit

Udsigt
Udefra

Henne Klit er et gammelt pensionat, som i dag er indrettet med 4 moderne lejligheder. 

Der er 2 lejligheder på 1. sal og 2 lejligheder i stueplan.

Alle lejligheder er blevet renoveret i 2009 og fremstår lyse og venlige. Der er plads til 5 personer og et husdyr.

Til lejlighederne er der fællesrum med sauna, vaskemaskine og tørretumbler. Ligeledes er der fælles terrasse, samt have med havemøbler, solvogne og gyngestativ.

Book her: lejlighed 104 (stueplan) - lejlighed 105 (1. sal) - lejlighed 106 (1. sal) - lejlighed 107 (stueplan)

Flere billeder fra Henne Klit

Legeplads
Terrasse
Koekken