Last Minute sommerhuse ved Henne

Lej et billigt sommerhus

Leder du efter et billigt sommerhus til ferien inden for de næste 14 dage? Book et af vores Last Minute sommerhuse, hvor du kan spare op til 30% på prisen. Vi har sommerhuse i flere størrelser, ligesom vi har børnevenlige sommerhuse og sommerhuse, hvor du kan tage på ferie med din hund. Og hvis du booker et hus via vores Last Minute tilbud, kan du leje et sommerhus til en yderst fordelagtig pris.

Der er ikke sparet på oplevelserne - kun lejeprisen!
Kvaliteten og oplevelserne er der selvfølgelig ikke sparet på - området ved Henne Strand har lige så mange aktiviteter som altid.

Spar op til 30% på vores eksklusive tilbud!
Fandt du ikke et feriehus her på siden, der matchede dine ønsker, så har vi mange flere tilbud på skønne feriehuse liggende under eksklusive tilbud - her har du mulighed for endnu større besparelser. 

Last minute tilbud til ferien i Henne

Spar penge på dit ophold

Hus 625
Seawest01
Klitter Og Stranddji0016

Spar penge ved at booke dit ferieophold i sidste øjeblik

Hvad en god deal er, kan være meget forskelligt fra person til person. Derfor er vi glade for, at vores tilbud her på siden repræsenterer så mange forskellige typer huse og prisklasser. Når du kigger på vores Last Minute tilbud, kan du se, at lejeprisen varierer meget, da vi har mange forskellige ferieophold. Dette spænd og denne alsidighed i typen af sommerhuse gør det nemt for dig, at finde et sommerhus der passer til dig, og til en pris som passer til dit feriebudget. Vi vil gerne være med til at give flere ferieglade familier mulighed for at opleve en ferie ved Vestkysten i nærheden af Henne Strand. Lille advarsel inden du booker: Det er stærkt vanedannende og det ved vi, da mange af vores gæster vender tilbage til flere ferier og flere oplevelser.

Omfavn de spontane ferier

Hvorfor planlægge en ferie langt ude i fremtiden når du kan komme afsted på en impulsferie og i den sammenhæng spare penge på ferieopholdet? Naturligvis forstår vi, hvorfor man kan have behov for at sikre sig det ønskede sommerhus i de mest populære uger i sommerferien. Men hvad med resten af året? Eller hvad med den sommer hvor vejret i Danmark faktisk blev ret godt, og man besluttede sig for at blive hjemme og se, hvad det danske land har at byde på? I alle årets perioder har vi et udvalg af Last Minute tilbud, som gør at du kan komme billigt på en spontan ferie. Disse huse er netop nedsat til dig, der godt kan lide at reagere på den impuls, der fortæller dig, at nu er det ved at være tid til et ferieophold, og det skal ske snart. Vores Last Minute tilbud skal opfattes som en form for afbudsrejser. Det betyder, at lejeprisen er nedsat, for at husene ikke behøver at stå tomme, når de kan være fyldte med glade feriegæster, der godt kan klare at booke en ferie i sidste øjeblik.

Hvorfor udlejer vi så billige sommerhuse?

For vores husejere giver det rigtig god mening at sætte prisen ned, hvis huset stadig er ledigt et par uger inden ankomstdagen. Det gør det nemlig attraktivt for dig at booke feriehuset til nedsat leje og på den måde kan du komme på billigt på ferie og få masser af gode oplevelser. Ingen ønsker, at deres feriehus skal stå tomt. Så hellere tilbyde dig og din familie huset til en billigere pris og sørge for at give jer en positiv oplevelse. Og uanset om du leder efter et billigt sommerhus i juli eller bare et feriehus til nedsat pris udenfor sæsonen, så kan du næsten altid få dækket dit behov i ét af husene her på siden. Vi ønsker dig en god tilbudsjagt!

Er der ingen ledige sommerhuse?

Ovenfor vises ledige sommerhuse med ankomst næstkommende lørdag. Er der ingen huse fri, kan du klikke på knappen "flere sommerhuse" for at komme til søgesiden, hvor du selv kan vælge en anden ankomstdato.

Er du bare vild med tilbud?

Så skal du tage et kig på de andre muligheder, der er for at holde ferie i et sommerhus til nedsat lejepris. Læs mere på følgende links:

På udkig efter andre sommerhustilbud?


Se alle tilbud