Lindvig Ferie- og Kursuscenter

Ikke langt fra kysten og med udsigt til vandreklitterne ligger Lindvig Ferie- og Kursuscenter, som er en del af Danhostel-kæden. Hovedbygningens stilsikre indretning med høje, lyse træpaneler, stribede tapeter og flotte dekorationer leder tankerne hen på et lækkert badehotel med en varm og indbydende morgenmadscafé samt en hyggelig fællesstue med billard, klaver og fjernsyn.

Lindvig Ferie- og Kursuscenter er en hyggelig base for den naturglade familie, og stedet er også velegnet til grupper, lejrskoler mv. Feriecenteret ligger lige midt i naturen med kun 2 min. gang til Naturpark Vesterhavet og 4 min. kørsel til Vestkystens måske bedste badestrand. Her er højt til himlen og den smukkeste natur til alle sider.

En tilknyttet naturvejleder tilbyder et væld af ture i Naturpark Vesterhavet, og et bredt udvalg af aktiviteter findes i området inden for få minutters kørsel.

Lindvig Ferie- og Kursuscenter rummer en hyggelig værelsesfløj med 22 selvstændige værelser samt et fuldt udstyret gæstekøkken. Værelserne har alle egen terrasse og indgang, ligesom alle er forsynet med eget toilet og bad. Stedet har desuden 4 hyggelige hytter, ligeledes med bad og toilet. Hytterne har alle tekøkken samt hems med to ekstra sovepladser til børn og barnlige sjæle.

Størstedelen af værelserne på Lindvig Ferie- og Kursuscenter er indrettet til to personer, men skulle man foretrække at sove tre personer på et værelse, kan alle værelser laves til triple ved, at spisebordet fjernes, og en god skummadras placeres på gulvet.

Der er mulighed for morgenmadsbestilling, men man kan også vælge selv at stå for denne del, idet vi råder over et gæstekøkken i værelsesfløjen, ligesom vi har et stort og rummeligt køkken i hovedbygningen, som primært er til brug for større grupper samt til perioder med høj belægning.

Da alle værelser har direkte udvendig adgang til den dejlige have, giver det en god og afslappende atmosfære i et rart og naturvenligt miljø. Bålpladsen indbyder til snobrød med børnene og grill-pladsen til socialt samvær på de lyse sommeraftener. Lindvig Ferie- og Kursuscenter er et vandrehjem i ordets bedste forstand - et sted med små værelser, men store hjerter.

Eksklusivt tilbud til Købmand Hansens gæster

Vil du forlænge din ferie med en nat eller to? Vil du undgå lørdagstrafikken? Eller vil du blot på en dejlig miniferie i fantastiske omgivelser og med mulighed for at spille minigolf og blive forkælet med lækker morgenmad? Så kan du nu, i juli/august 2020 få 15% rabat på leje af hytter og værelser hos vores kollegaer på det skønne Lindvig Feriecenter / Danhostel Nymindegab. Det eneste du skal gøre er at oplyse koden: KHF15DN ved bookingen.

Book dit ophold med 15% RABAT VED AT RINGE ELLER SKRIVE direkte til Lindvig Feriecenter / Danhostel Nymindegab.

Lindvig Feriecenter / Danhostel Nymindegab, Vesterhavsvej 150, 6830 Nørre Nebel
Tlf.: +45 40325283 eller mail: [email protected] / www.danhostel.dk/hostel/danhostel-nymindegab

Vaerelsesfloejenweb

Værelser

Faelles Opholdsrum
Standardplus Vaerelse
Morgenmadscafe2

Standard-værelse (standardindretning: 2 personer, 2 senge)

De traditionelle vandrehjemsværelser med eget bad, toilet, gratis wi-fi og to 90x200cm senge med enten box-madras eller skummadras. Disse værelser er perfekte til gæster, som rejser på et lavt budget, men som dog ikke ønsker at gå på kompromis med privatlivet ved at dele bad og toilet med andre gæster. Standardværelserne har en enkel, men funktionel indretning samt egen terrasse og direkte adgang til vores dejlige have med grill, bålplads og en stor legeplads til børnene.

2 personer : 500,- / nat
3 personer : 650,- / nat

 

StandardPlus-værelse (standardindretning: 2 personer, 2 senge)

Vores mest populære værelser med eget bad, toilet, gratis wi-fi og to 90x200cm senge med gode box-madrasser. StandardPlus-værelserne har en mere moderne skandinavisk inspireret indretning samt privat terrasse og direkte udvendig adgang til vores dejlige have med grill, bålplads og en stor legeplads til børnene.

2 personer : 550,- / nat
3 personer : 700,- / nat

 

StandardPlus-Triple-værelse (standardindretning: 3 personer, 3 senge)

Værelserne i StandardPlus-kategorien er indrettet specifikt til 3 overnattende gæster. StandardPlus-værelserne har en mere moderne skandinavisk inspireret indretning samt privat terrasse og direkte udvendig adgang til vores dejlige have med grill, bålplads og en stor legeplads til børnene. Her er der, som i alle andre værelser, eget bad, toilet og gratis wi-fi. De tre 90x200cm senge har gode box-madrasser, som sikrer en god nattesøvn.

1-3 personer : 750,- / nat

Hytter

Hytte 3
Loennehoejskoleskilt
Hytte 2

Hytter (standardindretning: 4 personer, 4 senge)

Hytterne er perfekte til familier, som ønsker at bo tæt på den vestjyske natur uden at gå på kompromis med komfort. Hytterne har alle tekøkken, køleskab, to kogeplader og et spisebord samt hems med to ekstra sovepladser til børn og barnlige sjæle. De to 90x200cm senge i stueetagen har dejlige box-madrasser, og de to senge på hemsen har 90x200cm skummadrasser af god kvalitet. Hytterne har eget bad og toilet, gratis wi-fi samt en privat terrasse.

1-4 personer : 900,- / nat

 

Diverse priser

Morgenmadsbuffet : 90,- per måltid

Linnedpakke m. håndklæder : 70,- per pakke

Medbring hund på værelset : 150,- per ophold

Ekstra børneseng (0-4 år) : 150,- per ophold

Minigolf (voksen) : 75,-

Minigolf (barn u. 13 år) : 50,-

 

Kontakt

Danhostel Nymindegab, Værtspar Petra & Morten Hansen

Vesterhavsvej 150, Lønne, 6830 Nørre Nebel

Kontakt tlf.: +45 40 32 52 83, 

Hjemmeside: https://lindvigferie.dk/