Nyindkomne feriehuse

Er det tid til at prøve noget nyt?

I år tilbyder vi et stort udvalg af nye, attraktive feriehuse til din ferie.
Mange af vores gæster kommer hos os år efter år og lejer ofte det samme feriehus hvert år. Men måske er det tid til at prøve noget nyt? Hvert år får vi nye huse i vores udlejning. Nedenfor finder du et overblik over de feriehuse vi har fået til udlejning fra 2022. Nedunder kan du finde de nyindkomne feriehuse for hvert område. Her kan du se alle nyindkomne feriehuse

Nye feriehuse i Henne Strand

Ferie i Henne Strand: Natur, klitter og havet.

Stranddji0026
1452
1455

Henne Strand byder på et natursmukt feriehusområde med alt hvad feriehjertet har brug for. Den smukke natur dækker over kilometer af sandstrand til det over 64 meter høje bjerg i Blåbjerg Plantage i Nord, til det smukke Henne Mølle Å, der løber ud i havet i Syd. Læs mere om ferieområdet Henne Strand.


Nye feriehuse i Houstrup

Ferie i Houstrup: Perfekt til hele familien.

Houstrup6
Houstrupdji0033

Houstrup er et hyggeligt og familievenligt feriested, der er perfekt til ferie med børn. Gemt bag klitterne, kun et par kilometer fra den lange hvide sandstrand, finder du dette dejlige naturskønne feriehusområde. Området er klar til at blive udforsket til fods, på cykel eller til hest.


Nye feriehuse i Jegum

Jegum Ferieland: Børnevenligt feriehusområde i smuk natur.

2 drenge og 4 geder Jegum
Jegum Ferielanddji0001
Hus 4106


Jegum Ferieland er et børnevenligt feriehusområde midt mellem skoven, heden og Vesterhavet. Jegum Ferieland er til de der ønsker at nyde en ferie i et feriehus i  den skønne natur, men som ikke behøver at have havet som nærmeste nabo. 


Nye feriehuse i Bork og Nymindegab

Ferie i Bork Havn og Nymindegab: Varieret naturoplevelser for alle.

bork småvikingeskib
Borkhavndji0080
Nymindegab

Bork Havn er en lille charmerende havneby med masser af atmosfære i bunden af Ringkøbing Fjord. Bork Havn består af et ældre og nyere feriehusområde, som naturligvis gør det muligt for os både at tilbyde ældre og nyere feriehuse. Ikke langt fra Bork Havn ligger Nymindegab. Her har du Ringkøbing Fjord på den ene side og Vesterhavet på den anden. Den smukke vestjyske natur i Nymindegab er enestående, imponerende og spændende. Læs mere om Bork og Nymindegab her.

På udkig efter andre sommerhustilbud?


Se alle tilbud