Sensommer ferie i Henne Strand

Book et feriehus i Henne Strand eller omegn til sensommeren

Måske har I allerede været på sommerferie, men har tid og lyst til en lille ferie her i sensommeren ved Henne Strand og omegn. Hvad venter I på? Book med det samme jeres drømmehus til en dejlig sensommerferie. I denne tid er aftenerne stadig lune, der er mere plads på stranden og priserne er billigere. På denne tid, blomstrer lyngen og gør heden ekstra flot.

Retur til alle tilbud.


Ledige sommerhuse til sensommeren

Heden i blomst

Lyng Hede
Snaps
Lyng

Ønsker man at opleve heden når lyngen blomster, så er sensommeren den bedste tid på året at besøge Henne Strand. Den markante lilla farve kan beundres  så langt øjet rækker på heden omkring Henne Strand.

Lyngen udgør ikke kun et flot fotografi, men kan også benytte til andet. Har du prøvet at dyrke din egen lyng-snaps? Se her hvordan man gør. Man kan også tørre lyngen og benytte den i dekorationer eller bind en smuk krans af lyng. Få mere inspiration her.

Spændende aktiviteter og oplevelser for hele familien i sensommeren

Tirpitz-Stillingen familie udenfor
filsø bro
Rav Ved Havet

I Henne Strand og omegn er der altid noget nyt og spænende at opleve. I år er der åbnet en særlig interessant attraktion i området – Det nye Tirpitz Museum i Blåvand. Læs mere her. I år er der også indviet en ny ellipse-formet bro ved Filsø. Broen giver dig mulighed for at komme helt tæt på søen og dens natur (også i kørestol). I sensommeren er der også rigtig gode muligheder for at se Råvildt i området og opleve krondyrene brøle. En tur til stranden for at samle rav, er også en god aktivitet i sensommeren. Den 22. – 24. september arrangeres den store rav-festival. Skulle vejre vise sig fra din dårlige side, kan man køre en tur i Legeland i Bork eller Varde med de yngste børn eller besøge hoppeborgen i Varde (Et trampolinmekka). Ligeledes kan et besøg i en af områdets svømmehaller anbefales. Alle aktiviteterne vil med garanti underholde børnene. Mange af områdets aktiviteter tilbyder rabatter til vores gæster, så tjek vores fordelsprogram her.

Begivenheder i sensommeren: Strikkefestival på Fanø, ravfestival og krondyrfestival.

 

Spar penge på ferie i sensommeren

henne_klitter_strand
Henne hus 3
Familie Cykler

Sensommeren er en skøn årstid at holde ferie i Henne Strand og omegn på. Her har du stadig de lyse, lune aftener og prisniveauet er langt billigere end i højsæsonen. Fra slutningen af august tilbyder vi allerede en e-sæson, hvilket betyder at prisen på drømmehuset nu er 50% billigere i forhold til højsæsonen. På denne årstid er der også mere fred og ro i området sammenlignet med højsæsonen. Det betyder dog ikke, at ferie på denne årstid behøver være kedeligt. Her finder du en oversigt over alle aktiviteter og arrangementer på et øjeblik.Miniferie – kan bookes 7 dage inden ankomst

Miniferie 4
Miniferie 3
Miniferie 1

Har du ikke mulighed for en hel uges ferie, men gerne vil nyde nogle dage ved Vesterhavet, så er der også mulighed for det. I D – E og F sæsonen (Se sæsonkalenderen her) kan mange af vores feriehuse lejes for 4 overnatninger. Miniferie kan dog først bookes 7 dage inden ankomst. Kontakt bureauet for at få en liste med ledige huse tilsendt.